De Boomgaard Hellevoetsluis

Thuiskomen begint in de Boomgaard niet bij de voordeur. Vanaf het moment dat je deze nieuwe woonwijk binnenkomt voel jij je al thuis. Of het nu met de auto is over de weggetjes met zicht over het diverse landschap en de knusse woonbuurten of bijvoorbeeld met de fiets langs de kreek…. ontspannen en onthaasten is vanzelfsprekend in de Boomgaard.

Binnen de totale ontwikkeling wordt er veel aandacht besteed aan kleine woonbuurten van 40 tot 80 woningen, waardoor zij makkelijk onderdeel uitmaken van het landschap waarin zij zich bevinden. De mix van onder andere vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen zorgen voor veel diversiteit en geven elke woonbuurt een eigen identiteit met een dorps karakter.

Net als de natuur heeft ook het wonen in De Boomgaard tijd en liefde nodig om te kunnen groeien. De Boomgaard wordt daarom in fases uitgewerkt. De eerste fase bestaat uit circa 360 woningen met de ambitie om in fase 2 het aantal woningen uit te breiden tot een totale gebiedsontwikkeling van circa 800 woningen.

Hellevoetsluis Haven

Met de ontwikkeling van de Boomgaard gaat een langgekoesterde wens van de gemeente Hellevoetsluis in vervulling. Er is veel vraag naar woningen en behoefte aan doorstroming in de woningmarkt. De Boomgaard sluit hier goed op aan. In de eerste fase zijn 60 woningen in de sociale sector onderdeel van de circa 360 woningen.

De gebiedsontwikkeling de Boomgaard is een samenwerking tussen de gemeente Hellevoetsluis en GEM De Boomgaard (een samenwerkingsverband tussen Adriaan van Erk Ontwikkeling, Heijmans Vastgoed en Roosdom Tijhuis).

Wil je meer weten over deze nieuwe woonlocatie? Dat kan! Kijk of jouw vraag beschreven staat bij de meest gestelde vragen (FAQ). Staat het antwoord op je vraag hier niet tussen? Stel je vraag dan via [email protected]. Alle vragen worden zorgvuldig doorgenomen en afgestemd met o.a. de gemeente Hellevoetsluis. We verzamelen daarom de ontvangen vragen en in koppelen dit in één keer terug aan alle belangstellenden in de eerstvolgende nieuwsbrief, die in oktober/ november van dit jaar verschijnt. Meld je met het formulier onderaan deze pagina aan voor de nieuwsbrief.

 

FAQ 

Op dit moment zijn we de bestemmingsplanprocedure aan het voorbereiden. Daarbij zijn we ook erg benieuwd naar jouw mening. Waar we normaal gesproken op locatie bijeenkomen is dat helaas door de huidige omstandigheden niet mogelijk. Daarom stellen we je graag een aantal vragen via deze website. Op deze manier kunnen wij onze plannen nog beter afstemmen op de omgeving!

 

Vul de enquête in

Wil je niets missen?
Meld je aan voor de nieuwsbrief. Ontvang relevante updates over het project.

Waarom aanmelden?

  • Blijf op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Weet als eerste wanneer de inschrijving start
  • Ontvang nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.